Perspective interdisciplinare în oncologie

Zilele Medicale şi Ştiintifice ale Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu Bucureşti ONLINE

 • 27 - 29 august 2020
 • Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu Bucureşti
  Societatea Naţională de Oncologie Medicală din România
 • Începând de la 100 lei
 • 18 puncte EMC
Eveniment incheiat.

Descrierea evenimentului

 

Link-ul de acces la eveniment impreuna cu userul si parola au fost trimise pe email. Va rugam sa verificati primirea informatiilor inclusiv in SPAM.

Doar persoanele care au achitat taxa de participare si s-au inregistrat la eveniment au primit aceste date. In cazul in care nu ati intrat in posesia datelor de logare va rog sa trimiteti email pe evenimente@medichub.ro in care sa precizati si numarul de telefon la care va putem contacta.  

Link acces: https://myconnector.ro/virtual/perspective-interdisciplinare-n-oncologie/424/entrance


ACCES - PLATFORMA

 • Accesul la conferinţă se face cu cel puţin 5 minute înainte de a începe

 • Va rugam sa folositi butonul “Participă şi tu” pentru a vă înregistra (necesar pentru a vă elibera certificatul de participare)

 • După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea, vă rugăm să daţi “refresh”/ “reload” paginii (click pe bară pe semnul ↺ sau tastaţi simultan “SHIFT şi F5”)

 • Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului in colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt

 • Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi “Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.

 • În sesiunile de pe platforma, participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta “ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet ( Full screen) din meniul menţionat anterior

 • Certificatul de participare îl veţi găsi in sectiunea "Evenimentele mele" in termen de 14 zile de la terminarea evenimentului.

 
SNOMR

TOTAL credite medici = 28 credite EMC

(18 credite EMC aferente participarii la conferinta si 10 credite EMC aferente abonamentului digital la revista Oncolog-Hematolog.ro).

Pentru asistenţi este în curs de creditare
.

IOB

Detalii despre participarea la Zilele Medicale şi Ştiinţifice IOB, puteti obţine la:


Taxe de participare la Zilele Medicale şi Ştiinţifice ale IOB:

 • Medici (primari & specialişti) = 100 lei

 • Rezidenţi = 50 lei

 • Asistenţi medicali = 30 lei

 • Alte specialităţi (cercetători, fizicieni etc.) = Gratuit.


Taxa de participare la Zilele Medicale şi Ştiinţifice IOB include:

 • un abonament format digital pentru un an la revista Oncolog-Hematolog.ro şi adeverinţa care atestă acordarea creditelelor EMC aferente abonamentului** **Adeverinţa aferentă abonamentului la revista Oncolog-Hematolog.ro se va obţine exclusiv în urma activării contului personal în platforma medichub şi a abonamentului digital la revista  Oncolog-Hematolog.ro


Certificatul de participare îl veţi găsi in sectiunea "Evenimentele mele" în termen de 14 zile lucrătoare de la terminarea evenimentului.

Participarea la eveniment este contorizată, pentru acordarea corectă a creditelor EMC.
Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participare NU este suficientă pentru primirea certificatului. 

Pentru accesarea Conferinţei Online veţi primi, pe adresa de email cu care v-aţi înregistrat la eveniment, link-ul de acces şi datele de logare.


Modalităţi de plată

Pentru a efectua plata taxei de participare sunt disponibile metode de plată variate:

 • plata online cu cardul

 • plata prin ordin de plata

Dovada plăţii prin ordin de plată sau mandat postal se trimite pe adresa de e-mail confirmariplata@medichub.ro. 

Pentru a efectua plata prin ordin de plată sau mandat postal, puteţi folosi următoarele coordonate:

MEDICHUB MEDIA, S.R.L.

Green Gate, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, et. 11, sector 5, cod poştal 050883, Bucureşti, CUI RO 16136719, J40/2001/2004
Cont RON IBAN: RO 73 RNCB 0617 1405 9512 0003 - BCR, sucursala 13 septembrie


Cuvântul coordonatorului

Imagine de profil

Preşedinte Comitet Organizare

Dr. Lidia-Anca Kajanto

Manager IOB

Dragi colegi,

Am onoarea de a vă invita personal la Conferinţa Naţională ”Zilele Medicale şi Ştiinţifice ale Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu Bucureşti” devenită deja o frumoasă tradiţie, ce va avea loc în perioada 27 - 29 august 2020, online.

Manifestarea ştiinţifică a anului acesta va urmări ca temă majoră “Perspectivele interdisciplinare în oncologie”, desfăşurându-se sub egida Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu Bucureşti şi a Societăţii Naţionale de Oncologie Medicală din România.

Evenimentul medical va aduce împreună specialişti recunoscuţi ce vor susţine lucrări ştiinţifice de mare interes pentru practica oncologică, urmărind aria prevenţiei, diagnosticării şi a terapiei cancerului, precum şi sesiuni ştiinţifice interactive în măsură să faciliteze schimbul de informaţie medicală şi educaţie în acord cu ultimele protocoale şi studii clinice de impact în domeniu.

Invităm specialiştii să participe activ la conferinţă, prin încărcarea abstractelor pe platforma medichub.ro,  până la data de 25 august 2020.

Cu cele mai bune gânduri, Preşedinte Comitet Organizare

Dr. Lidia –Anca Kajanto - Manager IOB

Programul evenimentului

 • Joi
 • Vineri
 • Sâmbătă

Joi, 27 august 2020

09:00 - 10:40

Sesiune Rezidenti

10:40 - 11:10

Deschidere oficială

11:10 - 20:00

Sesiuni ştiinţifice

Vineri, 28 august 2020

09:00 - 20.00

Sesiuni ştiinţifice

Sâmbătă, 29 august 2020

09:00 - 15:00

Sesiuni ştiinţifice