78 zile rămase

Conferinţa Medic.ro

Medicina de familie între teorie şi practică

  • Dată: 06 - 07 septembrie 2018

  • Locaţie: Hotel Ramada Parc, Bucureşti

  • Specializare: Medicină de familie

  • Curator: Societatea Națională de Medicina Familiei

Participă și tu

Informaţii organizatorice ale evenimentului

Ești doar la un click distanţă de a participa

Participă la eveniment

Icon taxă

40 lei

Eveniment gratuit pentru membrii SNMF

Taxă de participare

Icon puncte

9 puncte EMC

Vezi acreditare

Puncte EMC

Locație eveniment

Cuvântul coordonatorului

Imagine de profil

Dr.

Rodica Tănăsescu

Vicepreşedinte SNMF

Stimați colaboratori,
 

Conferința Medic.ro are tradiție în peisajul autohton. Practica medicală de zi cu zi este un amalgam complex de reguli medicale, de informații științifice “la zi”, de abilități și experiență, de ingrădiri legislative, de adaptare la realitatea nu întotdeauna favorabilă, dar rămâne mereu o provocare profesională.
 

Noi suntem în prima linie zi de zi, față în față cu pacienții noștri, cu problemele lor, cu nevoile lor medicale. Noi îi îngrijim pe sănătoși și bolnavi, copii, tineri și vârstnici. Avem nevoie de informația profesională, dar avem nevoie și de o abordare practică, aplicabilă în cabinete.
 

Specialitatea noastră profund interdisciplinară, plină de provocări, ne va permite să oferim un eveniment “altfel”. Vom avea nenumărate prezentări de cazuri, sesiuni de întrebări și răspunsuri, suite de mesaje cheie, demonstrații practice, din activitatea medicală zilnică. Vom avea filme, algoritmi de diagnostic diferențial, demontări de “mituri în medicină”.
 

Scopul este să fim împreună, să învățăm împreună, an de an. Credem că aceste auspicii ne vor permite să avem ocazia unor întâlniri deosebite, practice, cu un răsunet aparte.
 

Vă așteptăm cu drag.

Descrierea evenimentului

SNMF

Începând cu anul 2017, Conferinţele Medic.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei Taxa de participare de 40 lei, doar pentru participanții care nu sunt membri SNMF. Taxa se va achita exclusiv la eveniment.
Evenimentul este gratuit pentru membri SNMF (AMF și alte Asociații afiliate SNMF).