21 zile rămase

Conferinţa Medic.ro

Medicina de familie între teorie şi practică

  • Dată: 06 - 07 septembrie 2018

  • Locaţie: Hotel Ramada Parc, Bucureşti

  • Specializare: Medicină de familie

  • Curator: Societatea Naţională de Medicina Familiei

Participă și tu

Informaţii organizatorice ale evenimentului

Ești doar la un click distanţă de a participa

Participă la eveniment

Icon taxă

40 lei

Eveniment gratuit pentru membrii SNMF

Taxă de participare

Icon puncte

9 puncte EMC

Vezi acreditare

Puncte EMC

Locație eveniment

Cuvântul coordonatorului

Imagine de profil

Dr.

Rodica Tănăsescu

Vicepreşedinte SNMF

Stimaţi colaboratori,
 

Conferinţa Medic.ro are tradiţie în peisajul autohton. Practica medicală de zi cu zi este un amalgam complex de reguli medicale, de informaţii ştiinţifice “la zi”, de abilităţi şi experienţă, de ingrădiri legislative, de adaptare la realitatea nu întotdeauna favorabilă, dar rămâne mereu o provocare profesională.
 

Noi suntem în prima linie zi de zi, faţă în faţă cu pacienţii noştri, cu problemele lor, cu nevoile lor medicale. Noi îi îngrijim pe sănătoşi şi bolnavi, copii, tineri şi vârstnici. Avem nevoie de informaţia profesională, dar avem nevoie şi de o abordare practică, aplicabilă în cabinete.
 

Specialitatea noastră profund interdisciplinară, plină de provocări, ne va permite să oferim un eveniment “altfel”. Vom avea nenumărate prezentări de cazuri, sesiuni de întrebări şi răspunsuri, suite de mesaje cheie, demonstraţii practice, din activitatea medicală zilnică. Vom avea filme, algoritmi de diagnostic diferenţial, demontări de “mituri în medicină”.
 

Scopul este să fim împreună, să învăţăm împreună, an de an. Credem că aceste auspicii ne vor permite să avem ocazia unor întâlniri deosebite, practice, cu un răsunet aparte.
 

Vă aşteptăm cu drag.

Descrierea evenimentului

SNMF

Începând cu anul 2017, Conferinţele Medic.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei Taxa de participare de 40 lei, doar pentru participanţii care nu sunt membri SNMF. Taxa se va achita exclusiv la eveniment.
Evenimentul este gratuit pentru membri SNMF (AMF-B şi alte Asociaţii afiliate SNMF).
mockup-viata-medicala

Doar participând la conferinţă puteţi beneficia de 10 credite EMC suplimentare. Taxa de participare include abonament pentru un trimestru la ziarul Viaţa Medicală.

Notă:
Toţi participanţii vor primi la faţa locului certificatul de participare cu creditele aferente participării la conferinţă. Suplimentar, participanţii care achită taxa de 40 de lei vor beneficia de 10 credite EMC în urma abonării timp de 1 trimestru la ziarul Viaţa Medicală (lunile: octombrie, noiembrie, decembrie). Abonamentul pentru 1 trimestru este inclus în taxa de participare.
Membrii SNMF beneficiază de acces gratuit la conferinţă. Pentru a beneficia de cele 10 credite EMC suplimentare aferente abonamentului la Viaţa Medicală membrii SNMF pot să achiziţioneze în cadrul conferinţei abonamentul la ziarul Viaţa Medicală.

 

Cum puteţi beneficia de creditele EMC suplimentare:
Ziarul Viaţa Medicală il primiţi săptămânal, timp de 3 luni (octombrie, noiembrie, decembrie). După completarea chestionarelor din ziar, acestea trebuie trimise săptămânal pe e-mail la office@medichub.ro (scanate) sau lunar prin poştă la adresa: Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, Green Gate, et 1, sector 5, Bucureşti. La finalul celor 3 luni de abonament, dacă aţi răspuns corect la 75% din întrebări, se va elibera Adeverinţa cu 10 credite EMC.

Programul evenimentului

  • Joi
  • Vineri

Joi, 06 septembrie 2018

13:00 - 14:00
Înregistrare participanţi
14:00 - 18:00
Sesiuni ştiinţifice

Vineri, 07 septembrie 2018

13:00 - 14:00
Înregistrare participanţi
14:00 - 16:00
Sesiuni ştiinţifice

Expozanţi