67 zile rămase

Forum Chirurgie Plastică.ro

Tendinţe emergente în chirurgia plastică

 • Dată: 23 noiembrie 2019

 • Locaţie: Phoenicia Grand Hotel, Bucureşti

 • Specializare: Chirurgie plastică

 • Curator: Asociaţia Chirurgilor Plasticieni din România

Participă și tu

Informaţii organizatorice ale evenimentului

Ești doar la un click distanţă de a participa

Participă la eveniment

Icon taxă

Preţ întreg: 250 lei
Preţ redus: 150 lei până la data de 09.11.2019

Taxă de participare

Icon puncte

Creditat cu puncte
EMC

Puncte EMC

Locație eveniment

Cuvântul coordonatorului

Imagine de profil

Șef lucrări dr.

Radu Jecan

Stimaţi colegi,

A fost o reala placere sa va avem alaturi la Prima Ediţie a Forumului Chirurgie Plastică.RO, care a fost un real succes in ceea ce priveste calitatea stiintifica si numarul de participanti. Intrucat ne dorim ca Forumul Chirurgie Plastica.ro sa devina o prezenta perena in calendarul manifestarilor stiintifice medicale, ne revine placuta misiune sa anuntam data, tema si locatia Editiei a Doua a Forumului Chirurgie Plastica.ro. Manifestarea se va organiza sub patronajul ştiinţific al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din România, al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti şi al Academiei de Ştiinţe Medicale din România.

Colaborarea cu MEDICHUB a fost ireprosabila astfel incat, in aceasi echipa, ne dorim sa avem o manifestare de sine stătătoare, cu caracter relaxat, colegial şi interdisciplinar care să permită schimbul de idei şi cunoaştere medicală. Ne propunem sa ne consolidam prezenta in calendarul activităţilor de educaţie ştiinţifică medicală din România, iar de aceasta data sa benefciiem si de sprijinul unor personalitati internationale.  Titlul generic sub care se va desfăşura evenimenul ramane cel de Actualităţi în Chirurgia Plastică, acesta permiţând abordarea unor teme diferite în fiecare an, centrându-ne în special pe discuţia şi abordarea ştiintifică a unor teme controversate sau insuficient elucidate din cadrul sau în  sfera de aplicabilitate  a specialităţii noastre. 

Tema Forumului Chirurgie Plastică.RO din 2019 va fi Tendinte emergente in chirurgia plastica / Emerging trends in plastic surgery si se va desfasura in Bucuresti. Discutăm despre un domeniu de vast, care va aduce in prim plan conceptele noi care tind sa isi faca aparitia in scena chirurgiei plastice. Multe dintre descoperirile cercetării fundamentale au translat  în domeniul clinic şi practic. Astfel dorim sa cream un camp deschis reprezentatilor industriei medicale sa isi prezinte tehnologiile care  aduc un beneficiu actului chirurgical cât şi asupra percepţiei rezultalui actului medical de către beneficiarul final, pacientul, care stă în centrul activităţii noastre. De asemeena vor fi prezentate concepte teoretice si practice in domeniul procedsurilor non-invazive, rejuvenare vaginala, tehnologiile cu ultrasunete in chirurgia plastica, inteligenta artificiala si realitatea virtuala in chirurgia plastica, schimbarile in social media, noi injectabile si nu numai.  

Cu acest prilej, dorim să dezbatem în plan real şi să împărtăşim experienţele profesionale care ne leagă zilnic, prin prisma pluridisciplinarităţii. Evenimentul se va poziţiona ca un  început în definirea poziţiilor şi interdependenţelor celor implicaţi în .

A doua ediţie a Forumului Chirurgie Plastică.RO este organizată de către Asociaţia Chirurgilor Plasticieni din România şi Departamentul de Învăţământ Clinic 11,  Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă,  din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, în parteneriat cu MedicHub.

Invităm medicii şi cercetătorii cu preocupări ştiinţifice  din domeniu menţionat să ne susţină iniţiativa, prin participarea la prima ediţie a Forumului Chirurgie Plastica.RO.

Invitaţia este deschisă către participanţi, pentru a se implica activ în această ediţie a Forumului, prin trimiterea de lucrări ştiinţifice. Manifestarea va fi creditată cu puncte de Educaţie Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor din Bucureşti. Formatul propus pentru prezentări este de 17 minute pentru expunere şi 3 minute pentru discuţii. 

Corespondenţa legată de înscrierea lucrărilor ştiinţifice se va transmite  pe adresa: cristian.jecan@umfcd.ro

Aşteptăm titlul, autorii şi rezumatul lucrării până la data de 20 octombrie 2019.

Vă aşteptăm cu mult drag!

Conf. Dr. Cristian Radu Jecan
Clinica Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă ,
Spitalul Clinic de Urgenţă “prof dr Agrippa Ionescu”
Preşedinte Ales al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din România

Acad. Prof. Dr. Dan Mircea Enescu
Clinica de Chirurgie Plastică, Estetica şi Microchirurgie Reconstructivă
a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”,
Preşedinte în Exerciţiu al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din România

Descrierea evenimentului

Până la data de 9 Noiembrie 2019 puteti beneficia de o reducere cu 100 lei a taxei de participare la Forum Chirurgie Plastică.ro. Astfel, în loc de 250 de lei cât este valoarea integrală a taxei de participare, veti achita doar 150 lei.


Medicii rezidenţi beneficiază de taxă redusă 50% pentru participarea la Forum!

Detalii link Preţ Link plată
Taxă medici rezidenţi 75 lei Plăteşte online!

Taxa de participare la Forum Chirurgie Plastică.ro include:

 • accesul la lucrările conferinţei;
 • accesul în zona expoziţională  
 • ecuson, mapa cu documentele/ materialele conferinţei
 • prânz, pauzele de cafea
 • certificat de participare cu credite EMC aferente participării la conferinţă*

 * Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea certicatului de participare. Vor primi certificatul de participare doar medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.


Modalităţi de plată

Pentru a efectua plata taxei de participare sunt disponibile metode de plată variate:

 • plata online cu cardul
 • plata prin ordin de plata

Pentru înregistrarea la eveniment şi informaţii despre metodele de efectuare a plăţii vă invităm să accesaţi butonul Înregistreaza-te de mai jos.
 


Dovada plăţii prin ordin de plată sau mandat postal se trimite pe adresa de e-mail evenimente@medichub.ro. Puteti utiliza această adresă de email şi în cazul în care aveti nevoie de informaţii suplimentare referitoare la Forum Chirurgie Plastică.ro.

Pentru a efectua plata prin ordin de plată sau mandat postal, puteţi folosi următoarele coordonate:

MEDICHUB MEDIA, S.R.L.

Green Gate, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, et. 11, sector 5, cod poştal 050883, Bucureşti, CUI RO 16136719, J40/2001/2004
Cont RON IBAN: RO 73 RNCB 0617 1405 9512 0003 - BCR, sucursala 13 septembrie

Va asteptam cu drag la Forum Chirurgie Plastică.ro,

Echipa MedicHub