Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu sisteme informatice şi infrastructură digitală în valoare de 1,3 milioane euro, printr-o finanţare obţinută de Consiliul Judeţean (CJ) Brăila, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).


Preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, citat de Agerpres, a declarat că în cadrul apelului de proiecte „Investiţii în sistemele informatice şi în infrastructura digitală a unităţilor sanitare publice”, Spitalul Judeţean Brăila s-a clasat pe locul 2 ca punctaj obţinut, din 207 spitale înscrise la nivel naţional.

Francisk Chiriac a mai precizat că, în prezent, în toate spitalele administrate de Consiliul Judeţean Brăila se derulează proiecte cu finanţare europeană, suma totală investită fiind de peste 120 milioane lei.

Şi Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Brăila a trecut printr-un proces de modernizare şi dotare, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, care a costat 1,5 milioane euro şi care a fost finalizat recent, în luna martie.






Dietetician.ro