UMF Cluj Technology Transfer Days se adresează atât comunităţii academice - cadre didactice, cercetători, doctoranzi, studenţi - , cât şi companiilor private şi tuturor celor interesaţi de domeniul cercetării şi inovării în medicină şi farmacie.


În perioada 14-15 mai vor fi prezentate rezultate ale cercetării desfăşurate în cadrul universităţii clujene - brevete de invenţie şi cereri de brevet de invenţie, precum şi infrastructura şi serviciile oferite de Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată – MedFUTURE, Centrul de Cercetări pentru Genomică Funcţională, Biomedicină şi Medicină Translaţională, Centrul de Cercetare în Reabilitare Orală Complexă şi Centrul de Cercetare a Stresului Oxidativ şi a Biocompatibilităţii unor Produşi Naturali şi de Sinteză.

La data de 15 mai va avea loc Salonul Alianţei Universitare G6-UMF. Manifestarea va reuni prezentările unor invenţii realizate de grupuri de cercetare ale universităţilor membre în cadrul alianţei, se subliniază pe pagina de Facebook a UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

 




Alergologia