5 zile rămase

Conferinţa Medic.ro

Medicina de familie între teorie şi practică

  • Dată: 27 - 28 februarie 2018

  • Locaţie: Hotel Ramada Parc, Bucureşti

  • Specializare: Medicina de familie

  • Curator: Societatea Națională de Medicina Familiei

Informaţii organizatorice ale evenimentului

Ești doar la un click distanţă de a participa

Participă la eveniment

40 lei

Eveniment gratuit pentru membrii SNMF

Taxă de participare

9 puncte EMC

Vezi acreditare

Puncte EMC

Locație eveniment

Cuvântul coordonatorului

Dr.

Rodica Tănăsescu

Stimați colaboratori,
 

Conferința Medic.ro are tradiție în peisajul autohton. Practica medicală de zi cu zi este un amalgam complex de reguli medicale, de informații științifice “la zi”, de abilități și experiență, de ingrădiri legislative, de adaptare la realitatea nu întotdeauna favorabilă, dar rămâne mereu o provocare profesională.
 

Noi suntem în prima linie zi de zi, față în față cu pacienții noștri, cu problemele lor, cu nevoile lor medicale. Noi îi îngrijim pe sănătoși și bolnavi, copii, tineri și vârstnici. Avem nevoie de informația profesională, dar avem nevoie și de o abordare practică, aplicabilă în cabinete.
 

Specialitatea noastră profund interdisciplinară, plină de provocări, ne va permite să oferim un eveniment “altfel”. Vom avea nenumărate prezentări de cazuri, sesiuni de întrebări și răspunsuri, suite de mesaje cheie, demonstrații practice, din activitatea medicală zilnică. Vom avea filme, algoritmi de diagnostic diferențial, demontări de “mituri în medicină”.
 

Scopul este să fim împreună, să învățăm împreună, an de an. Credem că aceste auspicii ne vor permite să avem ocazia unor întâlniri deosebite, practice, cu un răsunet aparte.
 

Vă așteptăm cu drag.

Descrierea evenimentului

SNMF

Începând cu anul 2017, Conferinţele Medic.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei Taxa de participare de 40 lei, doar pentru participanții care nu sunt membri SNMF. Taxa se va achita exclusiv la eveniment.
Evenimentul este gratuit pentru membri SNMF (AMFB și alte Asociații afiliate SNMF).
 
mockup-viata-medicala

Doar participând la conferinţă puteţi beneficia de 10 credite EMC suplimentare. Taxa de participare include abonament pentru un trimestru la ziarul Viaţa Medicală.

Notă:
Toți participanții vor primi la fața locului certificatul de participare cu creditele aferente participării la conferință. Suplimentar, participanții care achită taxa de 40 de lei vor beneficia de 10 credite EMC în urma abonării timp de 1 trimestru la ziarul Viața Medicală (lunile: aprilie, mai, iunie). Abonamentul pentru 1 trimestru este inclus în taxa de participare.
Membrii SNMF beneficiază de acces gratuit la conferință. Pentru a beneficia de cele 10 credite EMC suplimentare aferente abonamentului la Viața Medicală membrii SNMF pot să achiziționeze în cadrul conferinței abonamentul la ziarul Viața Medicală.

 

Cum puteți beneficia de creditele EMC suplimentare:
Ziarul Viața Medicală il primiți săptămânal, timp de 3 luni (aprilie, mai, iunie). După completarea chestionarelor din ziar, acestea trebuie trimise săptămânal pe e-mail la office@medichub.ro (scanate) sau lunar prin poștă la adresa: Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, Green Gate, et 1, sector 5, București. La finalul celor 3 luni de abonament, dacă ați răspuns corect la 75% din întrebări, se va elibera Adeverința cu 10 credite EMC.

Programul evenimentului

  • Marţi
  • Miercuri

Marţi, 27 februarie 2018

13:00 - 14:00
Înregistrare participanți
14:00 - 18:00
Sesiuni de conferinţă

Miercuri, 28 februarie 2018

13:00 - 14:00
Înregistrare participanți
14:00 - 17:00
Sesiuni de conferinţă

Expozanţi