Clinicile şi spitalele private din Europa pot înscrie până la data de 15 aprilie proiectele lor novatoare, pentru a participa la cea de-a treia ediţie a Galei Europene a Spitalelor Private. În anul 2024, România va fi ţara gazdă a evenimentului, care va avea loc la Palatul Parlamentului, pe data de 29 mai.


Evenimentul va reuni lideri din domeniul sănătăţii din întregul continent, se arată într-un comunicat.

Reprezentanţii clinicilor şi spitalelor private membre ale asociaţiilor de profil din Europa pot accesa site-ul oficial al evenimentului, pentru a parcurge toate detaliile referitoare la înscriere. Formularele de participare şi regulamentul complet sunt disponibile pe pagina web dedicată evenimentului.

Proiectele pot fi înscrise pentru una din următoarele categorii: 

●          Excelenţă în serviciile de îngrijire a pacienţilor; 
●          Inovaţia tehnologică a anului;
●          Implementarea programelor de prevenţie;
●          Sprijinirea educaţiei continue a personalului medical; 
●          Iniţiative de colaborare cu alte organizaţii;
●          Rezilienţă şi gestionarea situaţiilor de criză;
●          Implementarea tehnologiilor de inteligenţă artificială.


Data limită pentru înscrierea proiectelor este 15 aprilie. Proiectele înscrise vor fi evaluate de un juriu de specialişti eminenţi din domeniul sănătăţii, care include reprezentanţi ai organizaţiilor spitalelor private din Europa, consultanţi medicali şi reprezentanţi ai autorităţilor publice din domeniul sanitar. Acest juriu este dedicat identificării şi recunoaşterii proiectelor care aduc contribuţii semnificative la progresul asistenţei medicale private, iar proiectele vor fi evaluate pe baza unor grile realizate de experţii EY România.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul galei festive care va avea loc pe data de 29 mai la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

„În contextul provocărilor din domeniul sănătăţii, Gala Europeană a Spitalelor Private organizată de Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED, membru al Uniunii Europene a Spitalelor Private – UEHP, îşi propune să evidenţieze şi să încurajeze inovaţia şi excelenţa în asistenţa medicală privată. Participarea la această competiţie oferă atât o oportunitate unică de recunoaştere, cât şi şansa de a împărtăşi experienţele şi de a stabili parteneriate valoroase în cadrul unui eveniment care promovează progresul şi inovaţia”, se subliniază în comunicat.





Medic