Mă bucur să ne reîntâlnim cu al doilea număr din acest an al revistei ORL.ro (numărul 63), în care v-am pregătit articole medicale pe care sper să le găsiţi interesante şi utile pentru practica dumneavoastră clinică.

Ne-am bucurat de contribuţia colegilor din străinătate, care au adus idei inovatoare pentru diagnosticul şi tratamentul pacienţilor. Consider că este o dovadă a penetrabilităţii tot mai mari în lumea medicală a revistei ORL.ro, datorită articolelor autorilor care susţin revista de la debutul său, în anul 2009.

Mulţumim!

În plus, fiind director clinic al programului de auz al organizaţiei Special Olympics România, am profitat de oportunitatea apariţiei acestui număr pentru a vă readuce în atenţie importanţa pro­gra­melor de screening al stării de sănătate, prin me­to­de de depistare activă precoce a di­fe­ri­telor afecţiuni. Pentru că, luna aceasta, Oradea a găzduit, cu dăruire şi implicare, a 17-a ediţie a Jocurilor Naţionale Special Olympics România, iar voluntarii – studenţi, medici şi alţi specialişti în sănătate – au oferit gratuit evaluări medicale celor 350 de atleţi cu dizabilităţi intelectuale.

 

Lectură plăcută!

Mădălina Georgescu
 

Special Olympics Romania
Special Olympics Romania