Prima ediţie a Zilelor Facultăţii de Medicină Veterinară are loc în Capitală între 13 şi 15 mai, orele 10.00 – 18.00, în Campusul „Veterinară – Cotroceni”.


Evenimentul e dedicat sănătăţii şi îngrijirii animalelor de companie, se arată într-un comunicat al Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV), preluat de Agerpres.

Profesionişti din domeniu vor oferi informaţii utile legate de îngrijire, alimentaţie, profilaxie şi patologie, prezentate într-o abordare interactivă.

„Evenimentul se înscrie în seria de manifestaţii dedicate aniversării celor 170 de ani ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, prin care se prezintă publicului larg istoria primei şcoli agronomice şi de medicină veterinară din România”, se arată în comunicat.

Jandarmeria Română va susţine o demonstraţie-spectacol cu câini şi cai de serviciu, iar iubitorii de animale vor avea ocazia să adopte patrupede care au nevoie de un cămin primitor. Va fi organizată şi o expoziţie cu vânzare.

Zilele Facultăţii de Medicină Veterinară aduc în România, pentru studenţi, doi experţi de talie mondială în domeniu: Luis H. Tello şi Sergi Serrano.





Practica Veterinara