În decembrie, Vastint România devine prima companie privată care se alătură campaniei naţionale de responsabilitate civică „Avem acelaşi sânge”, iniţiată acum un an. Va fi un maraton de 8 ore pentru viaţă şi pentru speranţă.


Pe 15 decembrie, o parte din Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti se mută în cadrul proiectului de birouri Business Garden Bucharest, deţinut de Vastint România.

Va fi un maraton de 8 ore pentru viaţă, pentru speranţă şi pentru un decembrie mai bun şi mai generos, se arată într-un comunicat. Voluntarii sunt aşteptaţi de la ora 8.00 la Business Garden Bucharest, clădirea A, Calea Plevnei nr. 150.

Compania îşi propune să strângă minimum 250 de donatori. Decembrie este una dintre lunile critice la nivel de donare de sânge: se donează extrem de puţin, iar nevoia este copleşitor de mare, se subliniază.

„Perioada sărbătorilor de iarnă este întotdeauna un prilej de bucurie pentru cei mai mulţi dintre noi. Este luna cadourilor şi, înainte de finalul anului, ne dorim cu toţii să oferim celor apropiaţi motive de fericire. Din păcate, pentru destul de mulţi oameni, darurile nu pot fi împachetate şi aşezate sub un brad de Crăciun”, punctează Sorin Macoveiu, director comercial Vastint România.

„Avem acelaşi sânge” este cel mai amplu şi ambiţios proiect naţional al unei televiziuni de ştiri în beneficiul pacienţilor. Proiectul Digi24 a debutat pe 1 Decembrie 2022, reuşind ca până acum să mobilizeze 4.194 de donatori din 19 judeţe.

Poate dona orice persoană cu vârsta de peste 18 ani şi cu o greutate minimă de 50 de kilograme, care nu are boli cronice şi care nu a suferit intervenţii chirurgicale în ultimele 6 luni.


 



Oncolog