Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor adresează mulţumiri Asociaţiei Noel pentru sponsorizarea Secţiei Clinice Neonatologie şi a Compartimentului de Terapie Intensivă- Neonatologie cu un incubator de ultimă generaţie, dotat cu masă de resuscitare pentru nou-născuţi.


Asociaţia Noel este un ONG cu sediul în judeţul Bihor care sprijină copiii bolnavi, în vederea accesului la tratament şi intervenţii medicale care pot fi costisitoare, se arată pe pagina de Facebook a SCJU Bihor.

Prin această sponsorizare, asociaţia vine în ajutorul nou-născuţilor care necesită manevre de resuscitare încă din primele momente de viaţă. Incubatorul Babyroo TN300 este unul configurabil, cu funcţii de termoreglare de ultimă generaţie, precum şi cu tehnologii integrate avansate pentru resuscitarea de urgenţă. Este destinat pacienţilor nou-născuţi critici şi celor veniţi pe lume prin operaţie cezariană.

Donaţia, în valoare de 14.000 de euro, a fost posibilă graţie implicării Asociaţiei Noel prin sponsori şi donatori şi a dr. Radu Galiş, şeful Secţiei Clinice Neonatologie şi Terapie Intensivă-Neonatologie, se mai arată.

Sursă foto: Facebook Asociaţia Noel

 

 

Ginecologia (1)