La 500 de zile după primul caz de COVID-19 din Europa, operatorul european din domeniul health spa, Ensana, introduce un program pentru personalul medical care s-a aflat în prima linie.


Programul „Gold for Heroes” (Aur pentru Eroi) asigură angajaţilor din domeniul medical - de la personalul de curăţenie, până la şoferi de ambulanţă şi chirurgi - , calitatea de membru Ensana Life Gold, ceea ce presupune un discount de 20% la ofertele de pe site-ul Ensana. Alte beneficii includ posibilitatea de a face check-in-ul mai devreme şi check-out-ul mai târziu, tratamente VIP, upgrade-uri ale camerelor de hotel şi multe altele. Pentru asta, angajaţii din prima linie trebuie doar să se înregistreze pe site-ul Ensana şi să ofere dovada de angajat în sistemul medical.

„Acesta este cel mai înalt nivel de fidelitate şi, în mod normal, ar necesita echivalentul a 50 de nopţi de şedere în locaţiile Ensana”, a spus Mark Hennebry, preşedintele Ensana. „Ne dorim cu adevărat să ne arătăm aprecierea şi respectul faţă de lucrătorii din domeniul sănătăţii (...) şi sperăm că acest lucru le va facilita mai mult experienţa unui sejur de wellness la unul dintre hotelurile Ensana. Credem că angajaţii din prima linie merită să aibă parte de odihnă şi relaxare, iar băile în apele noastre termale, masajele corporale complete sau împachetările cu nămolul nostru terapeutic vor face minuni pentru sănătatea şi recuperarea lor”.

Cinci dintre angajaţii din prima linie, din fiecare din cele cinci ţări în care este prezent brandul - Republica Cehă, Ungaria, România, Slovacia şi Marea Britanie - , vor fi aleşi în urma unei tombole pentru o şedere gratuită de trei nopţi la un hotel Ensana. Oamenii sunt rugaţi să nominalizeze un angajat din prima linie care merită cu adevărat o pauză la spa, pe adresa de mail heroes@ensanahotels.com  cu detalii precum nume, funcţie şi loc de muncă, alături de detalii legate de munca depusă de angajat în ultimul an.

Nominalizările vor fi preluate până la data de 15 iulie 2021 şi sunt valabile până la sfârşitul lui 2022.


Psihiatru (2)