Bayer anunţă o nouă numire la conducerea companiei, începând cu luna august 2019. Jorge Levinson va coordona Divizia Pharmaceuticals, gestionând activitatea din România şi Republica Moldova. El preia aceste atribuţii de la Cătălin Radu, care a decis să urmeze alte oportunităţi profesionale.

Jorge Levinson are peste 15 ani de experienţă în domeniul farmaceutic. Originar din Mexic, a absolvit programe de masterat în Administrarea Afacerilor, Sisteme Informatice şi Managementul Lanţului de Aprovizionare. Parcursul său profesional a inclus funcţii de conducere în diferite zone ale lumii, de la Mexic, Spania şi Germania, până la Ucraina, Maroc şi Orientul Mijlociu.

Jorge Levinson
Jorge Levinson

„Asigurarea accesului la tratamente de ultimă inovaţie, dezvoltarea portofoliului nostru de produse astfel încât să răspundă în mod eficient nevoilor pacienţilor, susţinerea inovaţiei şi consolidarea încrederii sunt priorităţi ale Bayer la nivel global şi mă bucur să pot contribui la toate acestea prin atribuţiile preluate în România şi Republica Moldova. Însă povestea nu se opreşte aici. Profesioniştii din echipa Bayer sunt cei care fac totul posibil şi vreau să îi asigur de întreg sprijinul meu, astfel încât să ne putem dezvolta împreună. Un capitol interesant pentru grupul nostru de ţări stă să înceapă, cu siguranţă”, a spus Levinson la momentul numirii sale.

În anul fiscal 2018, Grupul Bayer avea aproximativ 117,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 39,6 de miliarde euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde de Euro, iar cele din sectorul Cercetarea şi Dezvoltarea la 5,2 miliarde de Euro.

­