De la 1 februarie, Maria Popova preia conducerea departamentului Communications, Public Affairs, Science and Sustainability din România, Bulgaria şi Republica Moldova de la Ruxandra Pirojoc, care va prelua rolul global de CORE Communications Lead în cadrul Bayer AG, cu sediul în Leverkusen, Germania.


„Ultimii 8 ani ai carierei mele au fost o călătorie uimitoare în care am lucrat cu cele mai bune echipe, în care am dezvoltat proiecte unice şi parteneriate de încredere, toate cu viziunea comună «Sănătate pentru toţi, nimeni fără hrană». Deşi sunt nostalgică în ceea ce priveşte rolul meu anterior, sunt extrem de mândră de echipa care va continua să ducă mai departe activităţile Communications & PASS în România, Bulgaria şi Republica Moldova, sub conducerea Mariei”, a spus Ruxandra Pirojoc, citată într-un comunicat.

Maria Popova face parte din familia Bayer din 2018. S-a alăturat Grupului de Ţări ca Business Partner pentru diviziile Consumer Health şi Pharmaceuticals. De atunci, este o parte importantă a echipei de comunicare şi a ajutat activ la construirea şi protejarea reputaţiei companiei în rândul părţilor interesate ale companiei.

După absolvirea studiilor în Relaţii Publice şi Comunicare, şi-a dezvoltat cariera profesională, expertiza în comunicare şi leadership timp de 20 de ani, în diferite roluri în agenţii locale de PR şi reţele de comunicare, lucrând cu companii multinaţionale cheie care operează în diferite domenii de afaceri din Bulgaria şi dincolo de frontiere.

„Pentru mine este o onoare să preiau acest rol şi să îmi continuu călătoria alături de echipa Bayer, cu accent clar pe consolidarea dialogului şi a comunicării în grupul nostru de ţări. (...) În mediul dinamic şi supraîncărcarea de date în care trăim, comunicarea este primordială pentru a ajunge la clienţi, pacienţi şi parteneri cu informaţii despre aceste soluţii, adaptate nevoilor lor specifice”, a spus Maria Popova în momentul numirii sale.




Farmacist