La sfârşitul acestei săptămâni, Asociaţia pentru ATI „Aurel Mogoşeanu” Timişoara organizează o caravană medicală în Brezoi, judeţul Vâlcea, cu ocazia festivalului Bikers for Humanity Rock Fest. Acţiunea face parte din Proiectul ,,Împreună pentru viaţă”, care a câştigat trofeul ,,Campania anului" în 2022, la Romanian Healthcare Awards - competiţie cu juriu internaţional.


La caravană participă medici din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” din Timişoara, din Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara şi din Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara, se arată într-un comunicat.

Caravana din Brezoi are loc vineri şi sâmbătă, 23 şi 24 iunie, în incinta Spitalului Orăşenesc Brezoi (DN7A), între orele 9.00 şi 14.00 şi se adresează celor care doresc să-şi verifice starea sănătăţii.

Se vor asigura consultaţii gratuite de specialitate din domeniile cardiologie, pneumologie, endocrinologie,  neurologie, oftalmologie, ORL, folosindu-se echipamente speciale performante. În incinta festivalului se va oferi inclusiv un curs de prim ajutor cu demonstraţie şi practică pe manechine pentru cei care doresc să îşi îmbogăţească cunoştinţele.

La caravană participă şi prof. dr. Dorel Săndesc, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, desemnat „Medicul anului” în cadrul Galei Romanian Healthcare Awards (RHA) din 2022.





Alergologia