CNAS scoate la concurs încă trei posturi contractuale de specialişti în tehnologia informaţiei. Instituţia caută un expert hardware şi virtualizare, un expert baze de date şi un expert dezvoltare şi operare (DevOps).


Câştigătorii concursului vor fi angajaţi pe perioadă determinată, respectiv pe durata dezvoltării proiectelor informatice pentru care se selectează aceşti specialişti, iar nivelul de salarizare va reprezenta de până la cinci ori valoarea câştigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024 (5x7.567 lei), se arată într-un comunicat.

Persoanele interesate îşi pot depune la sediul instituţiei dosarul de înscriere la concurs până la data de 16 aprilie 2024, orele 17.00, urmând ca proba scrisă a concursului se fie susţinută în data de 23 aprilie 2024, începând cu orele 10.00, tot la sediul CNAS. Candidaţii declaraţi admişi la proba scrisă vor susţine proba interviu în maxim patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Pentru a ocupa unul din posturile scoase la concurs, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de învăţământ superior (nivel licenţă, master) cu specializarea IT, să aibă minim doi ani de experienţă profesională atestată în domeniul studiilor şi să fi participat în cadrul unei echipe la implementarea unui sistem informatic complex, care a presupus integrarea hardware/software/ baze de date.

Anunţul conţinând toate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii, actele care trebuie depuse în dosarul de înscriere, tematica şi bibliografia concursului, atribuţiile  posturilor scoase la concurs şi criteriile de evaluare a activităţii, este publicat pe site-ul instituţiei, www.cnas.ro, în secţiunea „Informaţii publice”, sub-secţiunea „Posturi vacante”.





ORL