MedicHub găzduieşte vineri, 26 iunie, de la ora 16.00, un nou briefing. Invitata noastră este dr. Cornelia Banciu-Odell, medic de medicină internă, care va prezenta două cazuri de pneumonie asociată cu COVID-19 tratate chiar în spitalul din California în care îşi desfăşoară activitatea.


„Am ales aceste două cazuri, întrucât evoluţia în cursul spitalizării a fost oarecum neaşteptată”, spune dr. Cornelia Banciu-Odell, medic de medicină internă cu specializare în medicină de spital şi Assistant Clinical Professor la Departamentul de Medicină din cadrul Centrului Naţional Medical City of Hope din Statele Unite ale Americii.

Cele două prezentări de caz sunt foarte complexe şi cuprind detalii despre antecedentele personale ale pacienţilor, până la medicaţia de fond, examenele fizice, testele de laborator, planul de tratament, evoluţia bolii pe zile, prezentarea de radiografii şi a analizei gazelor sangvine.

De asemenea, în cadrul briefingului, dr. Cornelia Banciu-Odell vorbeşte despre măsurile administrative care au fost luate, pe parcursul pandemiei de COVID-19, în centrul în care lucrează.

Transmisiunea video este adresată comunităţii medicale, astfel, vă invităm să urmăriţi briefingul susţinut de dr. Cornelia Banciu-Odell după autentificarea în contul de pe platforma MedicHub.

Dacă nu aveţi cont pe www.medichub.ro, sunteţi invitaţi să vă faceţi unul gratuit aici.