Al patrulea episod al podcastului „Antreprenori în Medicină”, proiect iniţiat de Asociaţia Medicilor Independenţi, Societatea Antreprenorială Studenţească, în parteneriat cu MedicHub şi Viaţa Medicală, o aduce alături de noi pe dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar în Radiologie şi Imagistică Medicală, fondator şi director medical Donna Medical Center.


Donna Medical Center a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru cald şi intim, îndreptat spre conceptul de clinică pentru sănătatea femeii. Pe lângă personalul medical ales cu grijă, Donna Medical Center dispune şi de aparatură de cea mai înaltă performanţă. Clinica are cel mai performant aparat RMN din România – RMN 3Tesla cu sistemul BioMatrix – singura tehnologie care se adaptează anatomiei individuale a pacientului.

elena_claudia_teodorescu_donna_podcast

În acest episod al podcastului „Antreprenori în Medicină”, sunt abordate subiecte precum importanţa supraspecializării în orice domeniu medical, informaţii despre screening, „miracole” medicale, credinţă, viaţa de familie, asumare de riscuri şi perfecţionism dus la extrem. Cu toate că pentru dr. Elena Claudia Teodorescu antreprenoriatul consumă o mare parte din timp, sănătatea femeii are întâietate şi nu se vede renunţând la medicină în favoarea afacerilor.

Anual, peste un milion si jumătate de femei din întreaga lume primesc diagnosticul de cancer mamar. Mai are această boală secrete pentru cineva care se luptă zilnic cu ea? Suntem departe de un program naţional de screening?

Află povestea din spatele unui medic antreprenor şi a unei afaceri de succes, urmărind podcastul aici!


Oncolog