Centrul Dr. Leventer anunţă deschiderea unei noi locaţii, în cadrul Enayati Medical City, începând cu luna martie a acestui an. Pe lângă serviciile de dermatologie disponibile în clinică, centrul va oferi şi o serie de servicii noi, adaptate profilului spitalului.


„Încă un punct din Bucureşti în care vă puteţi face consultaţiile şi tratamentele necesare. Suntem mai aproape printr-o locaţie nouă şi suntem bucuroşi să vă anunţăm prezenţa noastră în cadrul Enayati Medical City. Ne alăturăm astfel primului oraş medical din România, centrat pe Oncologie Integrativă şi Îngrijire Vârstnici”, a declarat dr. Mihaela Leventer, medic dermatolog şi fondatoarea Dr. Leventer Centre.

În cadrul Enayati Medical City, specialiştii Dr. Leventer Centre vor fi alături de pacienţi pentru consultaţii dermatovenerologice, consultaţii de chirurgie generală şi plastică, dermatoscopie, biopsie, tratamente dermatologice, intervenţii chirurgicale, chirurgia unghiei (tratamentul unghiei încarnate), microchirurgia Mohs şi dermatologie estetică injectabilă. Noutatea o reprezintă managementul îngrijirii plăgilor.

De asemenea, noul sediu Dr. Leventer Centre dispune de expertiza şi infrastructura necesare pentru gestionarea şi tratarea pacienţilor cu cancer de piele, pacienţilor cu plăgi cronice (plăgi postoperatorii, plăgi generate de ulcere de presiune, plăgi în contextul pacientului diabetic), dar şi a procedurilor de estetică dedicate vârstnicilor.

Programările pot fi făcute de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 20.00, apelând Call Center Enayati Medical City, la 0219EMC (0219362), sau apelând direct Call Centre Dr. Leventer Centre, la 0213106507.

„Sunt bucuros să o avem lângă noi pe dr. Mihaela Leventer, pe care o cunosc de la începutul carierei dânsei ca un om dedicat medicinei private, profesiei de medic şi mereu luptându-se pentru ca latura educaţională a medicinei să aibă statutul pe care îl merită. Aşa cum am încercat să aduc laolaltă, în acest proiect, elita medicală din România, sunt mândru că am putut atrage echipa Dr. Leventer Centre care, cu siguranţă, are reputaţia cea mai bună la nivel naţional pe zona de dermatologie”, a declarant dr.Wargha Enayati, fondator al Enayati Medical City.

Centrul Dr. Leventer s-a dezvoltat cu scopul de a oferi pacienţilor cu afecţiuni dermatologice soluţii integrate şi complete, atât pentru pielea sănătoasă, cât şi pentru pielea bolnavă. Centrul oferă tratamente de estetică şi cosmetică medicală, screening şi biopsie de piele, tratamente pentru toate afecţiunile dermatologice, excizii de tumori pentru cancerul de piele de tip melanom, intervenţii chirurgicale Mohs pentru cancerul de piele de tip carcinom şi reconstrucţii estetice după intervenţiile chirurgicale complexe.

Centrul reuneşte o echipă formată din medici dermatologi, dermatopatologi şi chirurgi plasticieni cu certificări internaţionale. Cu peste 28.000 de biopsii şi aproximativ 5.000 de operaţii realizate până în prezent în clinică şi cu 99,7% rată de succes în tratarea carcinomului cutanat, Centrul Dr. Leventer este singura clinică acreditată de ASDS (American Society for Dermatologic Surgery) pentru chirurgia Mohs în Europa Centrală şi de Est. De asemenea, este prima clinică acreditată de ASDS în Europa pentru programul ITMP (International Traveling Mentorship Program). Dr. Mihaela Leventer este acreditată de către EMSM (European Society for Mohs Micrographic Surgery).


Oncolog