După trecerea în online a Conferinţelor Medic.ro şi Pediatru.ro, MedicHub anunţă organizarea Forumului Psihiatru.ro în format digital. Evenimentul va avea loc în 14 noiembrie 2020 şi va fi organizat în colaborare cu Asociaţia Română de Psihiatrie şi Psihoterapie, coordonator fiind prof. univ. dr. Doina Cozman.

Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, Forumul Psihiatru.ro se va desfăşura ONLINE, în acest an, ţinând cont de contextul actual. Evenimentul este în curs de creditare, participarea urmând să fie contorizată pentru ca acordarea punctelor EMC să fie făcută în mod corect.

Tema acestei ediţii a Forumului Psihiatru.ro ONLINE este „Sănătatea mintală în România în contextul pandemiei de COVID-19”, iar subtemele abordate în cadrul evenimentului vor fi:

  • nevoile populaţiei
  • telepsihiatria
  • accesibilitatea la tipurile de îngrijire psihiatrică
  • adicţiile şi pandemia
  • non-complianţa pacienţilor psihici la măsurile de distanţare fizică

Medicii rezidenţi beneficiază de taxă redusă

În ceea ce priveşte taxele de participare, dacă faceţi plata până la data de 18 septembrie 2020, taxa este de 150 de lei. Începând cu data de 19 septembrie 2020, inclusiv în ziua evenimentului, taxa va fi de 300 de lei. De reţinut că medicii rezidenţi beneficiază de taxă redusă cu 50% pentru participarea la Forum.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici.