Mirela Iordan, fost director de resurse umane in cadrul producatorului de medicamente Pfizer, preia incepand cu 1 noiembrie pozitia de director general al operatiunilor locale, fiind prima romanca desemnata CEO al companiei in Romania.

Mirela Iordan il va inlocui in functie pe Nolan Townsend, care a fost numit presedinte divizia boli rare pentru regiunea pietelor dezvoltate.

„Provenind dintr-un domeniu ce pune oamenii in centrul oricarei actiuni, imi doresc sa aplic aceleasi principii si in noua mea pozitie. De aceea, obiectivul meu principal este sa ma asigur ca Pfizer Romania isi va continua si chiar intensifica suportul pentru cresterea accesului romanilor la tratamente inovatoare, salvatoare de vieti”, spune Mirela Iordan, director general Pfizer Romania.

Mirela Iordan face parte din echipa Pfizer din 2001 si este prima femeie din Romania desemnata sa conduca operatiunile companiei pe plan local. Anterior, ea a ocupat functia de director de HR pentru Romania, Cehia si Slovacia, coordonand o echipa de specialisti in resurse umane din 5 organizatii Pfizer, printre care si cea de la unitatea de productie Pfizer de la Cluj. Inainte de a se alatura echipei Pfizer, Mirela a ocupat pozitia de director de vanzari si marketing GSK Romania, avand responsabilitatea de a implementa strategii de marketing pentru toate ariile de activitate ale companiei.

Sursa: Wall-Street