Gala din Inimă pentru Viitor, ediţia a 7-a, reuneşte lumea medicală şi de business lansând un apel la bunătate pentru sprijinirea a peste 4.400 de pacienţi defavorizaţi.

Peste 250 de personalităţi din lumea de business, politică, media şi medicală se vor întâlni vineri, 18 octombrie 2019, la Hotel InterContinental pentru a sărbători bunătatea în formă pură în cadrul Galei din Inimă pentru Viitor ediţia a 7-a, organizată ca în fiecare an de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria.

„Coroana nevăzută a bunătăţii” va trona pe fruntea şi în sufletele celor care au ales să sprijine în continuare cauzele fundaţiei care se îngrijeşte de peste 4.400 de pacienţi fără venituri şi asigurări sociale sau cu venituri foarte mici în cadrul celor două policlinici şi de cei 200 de copii din familii defavorizate care primesc educaţie şi hrană în cadrul celor două afterschool-uri.

Dr. Wargha Enayati, preşedintele Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria: „Fiecare Gala din Inimă pentru Viitor îmi aduce bucurie în suflet, lumină şi recunoştiinţă pentru toţi cei care de 7 ani de zile aleg să se alăture crezului nostru că bunătatea nu este doar o virtute ci un mod de viaţă. Să poţi răspândi sentimentul de servire faţă de semenii tăi, mai puţin norocoşi, nu din obligaţie sau nevoie socială, ci din suflet şi pentru suflet, este un sentiment unic, înălţător şi care uneşte lumea. Acest sentiment îl simţim în fiecare seară de Gală şi cu fiecare ediţie observ cum energia bunătăţii uneşte suflete şi trece dincolo de barierele sociale, economice sau de afaceri”.

rezultate 2018_Policlinica Sociala Baba Novac

Gala din Inimă pentru Viitor nu este doar un prilej de întâlnire şi socializare, ci un moment de bilanţ pentru activitatea fundaţiei şi, cu mulţumire în suflet către toţi cei care, prin donaţii, sunt alături de activităţile de sprijinire a atâtor categorii defavorizate de oameni, putem spune că fiecare Gală aduce o creştere în numărul serviciilor pe care le oferim oamenilor: 19.000 de consultaţii către 5.600 pacienţi (dintre care 12.600 de servicii către 4.400 de pacienţi defavorizaţi) în 2018, doar în ultimii trei ani 1.475 de pacienţi au beneficiat de programe de screening de prevenţie cancer col, ovarian, mamar, pulmonar şi de boli cardiovasculare şi alţi mii de pacienţi au primit 5.300 consultaţii de medicină internă şi cardiologie, 633 consultaţii de ginecologie şi 5.339 de consultaţii şi tratamente stomatologice.

Policlinicile Fundaţiei au o misiune specială: unesc sub acelaşi acoperiş dramele pacienţilor cu dedicarea medicilor, prin urmare o menţiune specială o vom face anul acesta celor care oferă cu bunătate şi deschidere câte o părticică din sufletul lor fiecărui pacient care le calcă pragul.

„Eroii din spatele acestor mii de consultaţii sunt medicii şi asistentele Fundaţiei Inovaţiei Sociale Regina Maria. Ei au în fiecare zi aşezată pe frunte <<coroana nevăzută a bunătăţii>>. 15 medici voluntari şi-au donat, anul trecut, 3.100 de ore din viaţa lor pentru cei care intră în policlinicile noastre deznădăjduiţi şi plini de nevoi. Lor şi celorlalţi asistente şi medici angajaţi, voluntarilor şi învaţătorilor care lucreză cu copiii din centre le dedicăm această Gală şi îi aducem în faţa tuturor, a opiniei publice, a partenerilor noştri pentru a le mulţumi”, a declarat Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria.

rezultate 2018_Policlinica Sala Palatului

Seara va beneficia de un moment artistic susţinut de Loredana, de o cină gourmet şi de o licitaţie spectaculoasă. Regăsiţi aici, catalogul de licitaţie! MC-ul evenimentului va fi Mihaela Brădescu, managing partner al companiei PIATRAONLINE.

Mulţumim pe această cale, partenerilor şi sponosorilor Fundaţiei care au înţeles cât este de important să sprijine în continuare misiunea nobilă de a ajuta oamenii care nu au altă soluţie pentru a avea sănătate, timp şi speranţă de viaţă.

Sponsori Platinum: WIPRO România, KULTHO

Sponsor Gold: Fundaţia GLOBALWORTH

Sponsor Silver: GROUPAMA ASIGURĂRI, BANCA TRANSILVANIA, EOS KSI, PFIZER România, HEINEKEN România

Sponsor Bronz: CEC Bank, SCHNEIDER România, PIATRA ONLINE, UNICREDIT BANK, ARISTON România, MEDICHUB, ARVAL, AQUACARPATICA, RAIFFEISEN BANK, AGRICOVER, KPMG, SMITHFIELD România, FILDAS CATENA, SARKKROM România, SCOALA MEA

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria este o iniţiativă a soţilor Mitra şi Wargha Enayati, un ONG care oferă de peste 9 ani o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri şi asigurări medicale şi care îngrijeşte, alături de mai bine de 15 dascăli angajaţi şi voluntari, un număr de 200 de copii din familii defavorizate în cele două centre educaţionale ale fundaţiei (Clinceni şi Băneasa).