Instituţia psihiatrică din Iaşi a fost nominalizată la premiile acordate de organizaţia internaţională Global Club of Leaders, categoria Best Hospital (Cel mai bun Spital), iar managerul acestei, dr. Gabriel Oprişanu, la categoria Managerul Anului.

Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi este singurul spital nominalizat din România. Selecţia a fost realizată de către Global Club of Leaders în colaborare cu European Medical Association, pe baza unei analize a statisticilor publice, a apariţiilor în mass-media specializată, a datelor primite de la asociaţiile medicale şi a participării la conferinţe şi expoziţii.

„Această nominalizare reprezintă o recunoaştere a calităţii muncii depuse şi a performanţelor medicale ale specialiştilor din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi. De altfel, după colaborările şi schimburile de experienţă stabilitate la nivel internaţional şi după proiectele pe care le avem în derulare sau pe care urmează să le demarăm, selectarea Institutului pentru premiul Best Hospital este dovada faptului că o activitate de calitate va fi întotdeauna recunoscută şi apreciată, mai ales în domeniul medical”, a declarat dr. Gabriel Oprişanu, singurul manager de spital din România nominalizat la premiile organizaţiei Global Club of Leaders, menite să recunoască cele mai importante contribuţii aduse la nivel regional în domeniile sănătăţii, afacerilor, ştiinţei şi culturii.

Decernarea premiilor: 2 iulie, Barcelona

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul galei de decernare din Barcelona, Spania, programată pentru 2 iulie.

„Este o recunoaştere a excelentei dumneavoastră reputaţii, a experienţei profesionale remarcabile şi a managementului de succes”, se arată în scrisoarea de nominalizare a managerului Gabriel Oprişanu.

Global Club Of Leaders este o organizaţie internaţională cu sediul în Oxford, Marea Britanie. De la înfiinţarea sa, în 2003, a organizat 72 de summit-uri globale şi peste 120 de conferinţe internaţionale, la care au participat peste 8.000 de specialişti din întreaga lume

 

Sursa: Medical Manager