Ne apropiem de finalul unui an greu, care a urmat unui an şi mai greu. A fost complicat pentru toţi, însă greul a fost dus, mai ales, de medici, asistenţi medicali, farmacişti şi, de fapt, de întregul sistem medical. Le mulţumim tuturor pentru implicare, profesionalism şi dedicare şi le suntem recunoscători pentru tot efortul depus, încă de la începutul pandemiei! MedicHub, prin toate serviciile sale de educaţie medicală continuă, a făcut tot posibilul pentru a-i susţine pe OAMENII din linia întâi în continua lor perfecţionare. Revistele de specialitate ale MedicHub constituie doar unul dintre instrumentele de educaţie medicală continuă puse la dispoziţia profesioniştilor din Sănătate. Acum, la sfârşit de an, redactorii-şefi ai publicaţiilor noastre ştiinţifice îşi îndreaptă gândul şi mulţumirea atât către colegi, autori, cât şi către abonaţi. Prof. dr. Alexandru Grigorescu, redactorul-şef al revistei Oncolog-Hematolog.ro, le mulţumeşte colegilor din board-ul editorial şi tuturor cititorilor publicaţiei ştiinţifice.


„În preajma Sărbătorilor de iarnă, la cumpăna celor doi ani, 2021 si 2022, urez tuturor membrilor board-ului editorial al revistei Oncolog-Hematolog.ro Sărbători fericite şi un An Nou care să ne permită să ne întoarcem la obiceiurile şi stilul nostru de viaţă anterior pandemiei!

Multumesc membrilor board-ului editorial şi tuturor celor care au contribuit cu articole la menţinerea revistei la un nivel înalt din punct de vedere ştiinţific! Mulţumesc tuturor cititorilor, de asemenea! Sper că  au găsit în paginile acestei reviste lucruri care le-au stârnit interesul sau i-au ajutat să-şi clarifice unele probleme teoretice.

Sper ca, în 2022, şi cei, să-i numesc „pasivi”, dar care au un potenţial bine cunoscut în a sprijini revista, să renunţe la pasivitate şi să nu uite că o comunitate oncologică puternică este în folosul tuturor. În opinia mea revista Oncolog-Hematolog.ro este, atât din punct de vedere al calităţii articolelor publicate, cât şi din punct de vedere al prezentării grafice, cea mai bună revistă de oncologie din România.

Cu cele mai bune gânduri şi cu speranţă spre viitor, vă urez Sărbători fericite şi La Mulţi Ani!”

Prof. dr. Alexandru Grigorescu

Redactor-şef Oncolog-Hematolog.ro

Oncolog