În această toamnă, în perioada septembrie – decembrie, revistele de specialitate din portofoliul MedicHub se vor distribui gratuit, în format digital, profesioniştilor din domeniul sănătăţii. Puteţi primi direct, pe email, revista aferentă specializării dumneavoastră, dacă aveţi cont în platforma www.medichub.ro.

Revistele participante la campania de informare medicală/farmaceutică gratuită sunt: Medic.ro, Farmacist.ro, ORL.ro, Pediatru.ro, Ginecologia.ro, Infecţio.ro, Oncolog-Hematolog.ro şi revista Perinatologia. Beneficiază de punctele EMC/EFC doar abonaţii la revistele participante din campanie.

Abonează-te aici


Cu o vechime în piaţă de 15 ani de publicare neîntreruptă, revista „Medic.ro” este lider pe segmentul de publicaţii adresate medicilor şi este dedicată în principal medicilor de familie şi asistenţilor medicali din România. Coordonată de dr. Cristian Sever Oană, revista este publicată sub egida Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF).

Lansată tot în anul 2004, revista „Farmacist.ro” – redactor-şef, prof. dr. farm. Victoria Hîrjău –  se adresează farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie, dar şi medicilor din România. Revista este creditată anual de Colegiul Farmaciştilor din România cu 10 credite EFC pentru farmacişti, de OAMGMAMR cu 5 EMC pentru asistenţii de farmacie şi de Colegiul Medicilor din România cu 5 EMC pentru medici.

Campania de informare gratuită a MedicHub îşi propune să faciliteze accesul profesioniştilor din domeniul sănătăţii la informaţia de calitate. Dacă nu ai deja cont în platforma MedicHub, completează formularul de înregistrare şi activează-ţi apoi contul prin linkul primit pe email. Bun venit pe MedicHub, locul de întâlnire al profesioniştilor din sănătate!