Melisa Micu, studentă în anul doi la Medicină militară, UMFST „G.E. Palade Târgu Mureş”, a fost prezentă evenimentul internaţional Erasmus Generation Meeting.


Studenta la programul de studii Medicină militară din cadrul Facultăţii de Medicină - UMFST „G.E. Palade Târgu Mureş”, a fost prezentă la Sevilla, Spania, la Erasmus Generation Meeting - una dintre cele mai mari conferinţe studenţeşti din Europa.

Evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 1.500 de studenţi. Melisa a reprezentat universitatea târgmureşeană şi a participat la un târg educaţional, unde a avut ocazia să prezinte oferta UMFST şi oportunităţile oferite de centrul universitar, se arată pe pagina Facebook a Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „G.E. Palade”.

„Cu toţii eram uniţi de apartenenţa la una dintre cele mai mari reţele de studenţi europeni, Erasmus Student Network, eu fiind fericita delegată a secţiunii ESN Târgu Mureş. Pe parcursul acestor zile, Sevilla ne-a găzduit şi a format locul unor discuţii specifice unor tineri ce au puterea de a alege, mai ales în timpul unui an ce ne dă prilejul de a vota. Am subliniat importanţa dreptului de a alege, exercitarea acestuia şi promovarea în rândul studenţilor europeni”, a transmis Melisa Micu.

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie

 

 

Alergologia