La data de 17 aprilie, Vastint România şi Grupul Digi vor organiza cea de-a doua ediţie a campaniei de donare de sânge #PauzaDeFapteBune. Evenimentul are loc la Business Garden Bucharest, unde va fi relocată temporar o parte din Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti.


Numărul mare de donatori care s-au înscris în timpul record la această campanie maraton de 8 ore pentru viaţă demonstrează forţa colaborării şi a solidarităţii umane, se arată într-un comunicat. Organizatorii şi-au invitat toţi colaboratorii şi angajaţii din clădirile de birouri să vină şi să doneze.

„Anul acesta, am avut curaj să facem mai mult şi am creat umbrela #PauzaDeFapteBune, sub care vrem să invităm comunitatea Business Garden Bucharest să fie parte activă dintr-o serie de proiecte şi evenimente cu impact pozitiv în societate”, a spus reprezentantul Vastint România.

„Avem acelaşi sânge” este cel mai amplu şi ambiţios proiect naţional al unei televiziuni de ştiri în beneficiul pacienţilor. Proiectul a debutat pe 1 decembrie 2022, reuşind ca până acum să mobilizeze un număr de 5.000 de donatori din 19 judeţe.

Poate fi donator orice persoană cu vârsta între 18 şi 60 de ani şi cu o greutate minimă de 50 de kilograme. Donatorul nu trebuie să aibă boli cronice şi să nu fi suferit intervenţii chirurgicale în ultimele 6 luni.

„Este o oportunitate pentru oricine doreşte să facă un dar special în această perioadă de sărbători şi să aducă un zâmbet pe chipurile celor în nevoie”, se subliniază în comunicat.





Oncolog