Prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu, a anunţat demararea unor controale în spitale, în urma sesizărilor venite de la cetăţeni.


„Am dispus (...) înfiinţarea unei comisii mixte de control care va desfăşura acţiuni de verificare în spitalele din Argeş! Decizia a fost luată în urma multelor sesizări pe care le-am primit de la argeşeni nemulţumiţi de serviciile oferite de unităţile medicale publice”, a transmis prefectul, citat de Agerpres.

Din comisie fac parte reprezentanţi a şase instituţii cu atribuţii de control. Primele verificări au fost demarate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

„Am stat de vorbă cu oamenii care aşteptau la Urgenţă. Unii dintre ei spuneau că sunt acolo de o oră şi jumătate, o altă doamnă, de 3 ore, iar alţii spuneau ca au aşteptat altă dată şi 5 ore. În Ambulatoriul de Specialitate nu se respectă programările! Erau oameni care aşteptau mult după ora la care erau programaţi”, a spus Radu Perianu.

El a precizat că toate deficienţele care vor fi depistate de organele de control vor fi transmise Consiliului Judeţean Argeş, în vederea remedierii lor.

 

 


Ginecologia (1)