Prof. dr. Bob Djavan, Președintele Asociației Regionale Europene de Urologie și Director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital din Austria, vine în București la invitația clinicii Intermedicas. Prof. dr. Djavan va oferi consultații pacienților români, în zilele de 22 și 23 septembrie 2017.

Profesorul Bob Djavan intră astfel în programul de Visiting Professors al Intermedicas, program care are scopul de a facilita accesul pacienților români la medici de elită din țară și din străinătate (Europa și SUA).

Pentru vasta sa activitate de cercetare, prof. dr. Bob Djavan a primit peste 30 de premii internaționale, cum ar fi Premiul Crystal Matula al Asociației Europene de Urologie și premiul Felix Guillon al Asociației Franceze de Urologie.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, profesorul Djavan este unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti europeni în urologie și o somitate în diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată. Practica medicală și activitatea de cercetare realizate de dr. Djavan se axează pe oncologie urologică și boli de prostată. Astfel, acesta va oferi consultații pacienților din România în afecțiuni urologice precum cancerul de prostată, renal, vezical și testicular (oncologie urologică), adenomul de prostată, incontinență urinară sau disfuncție erectilă.

Dr. Bob Djavan a fost profesor invitat și lector la peste 100 de instituții medicale din America de Nord, Europa și Asia și este membru onorific al mai multor societăți urologice. Acesta a susținut numeroase granturi internaționale de cercetare privind uro-oncologia și boli de prostată și a scris peste 250 de articole medicale.

„Lunar, circa 100  pacienți apelează la medicii incluși în programul Visiting Professors, la specializări medicale precum cardiologie – Dr. Dr. Youssef Tammam (Italia), gastroenterologie - Dr. Roxana-Maria Sauer (Germania), ortopedie și medicină sportivă - Dr. Mircea Schmidt (Germania) sau chiropractică - Dr. Lou Jabobs (SUA)”, explică Ana-Maria Marian, CEO Intermedicas, despre serviciile de second opinion al clinicii.