Prof. dr. Şerban Bubenek este invitatul Briefingului MedicHub, de marţi, 19 mai. Începând cu ora 19.00, preşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă vine cu cele mai recente informaţii despre implicaţiile COVID 19 în cazul pacienţilor care ajung în secţiile ATI.

Prof. dr. Şerban Bubenek va răspunde, în cadrul Briefingului MedicHub, la întrebări despre cum trebuie abordaţi pacienţii cu COVID-19 care ajung în secţiile ATI, care sunt riscurile în cazul lor, complicaţiile ce pot apărea. De asemenea, preşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă va vorbi despre terapia antivirală/antibacteriană aplicată bolnavilor de COVID-19, despre schema de suport respirator (invazivă/non-invazivă), dar şi despre tratamentul anticoagulant pentru prevenţia riscului tromboembolic la pacienţii cu COVID-19.

Transmisiunea video de marţi, 19 mai, este adresată comunităţii medicale, prin urmare, vă invităm să urmăriţi briefingul susţinut de prof. dr. Şerban Bubenek după autentificarea în contul de pe platformă.

Dacă nu aveţi cont pe www.medichub.ro, sunteţi invitaţi să vă faceţi unul gratuit aici.