Statele Unite ale Americii este lider, în prezent, atât la numărul de infectări cu SARS-CoV-2, cât şi la numărul de decese legate de COVID-19. Despre ce măsuri au luat managerii spitalelor din SUA atât pentru protejarea personalului medical, cât şi a pacienţilor va vorbi în Briefingul MedicHub de vineri, Sorin Buga, Clinical Professor şi directorul Programului de Rezidenţă în Îngrijire Paleativă la Centrul „City of Hope” din California.


De altfel, tema briefingului la care vă invităm, vineri, începând cu ora 19.00, este „Măsuri preventive pentru COVID-19 la City of Hope, unul dintre cele mai bune spitale de cancer din Statele Unite”.

„În cadrul acestei prezentări doresc să discut despre COVID-19 în Statele Unite, în California, la City of Hope şi despre măsurile preventive şi restricţiile care au fost adoptate, cu menţiunea că, prin această prezentare, îmi doresc să împărtăşesc cu dumneavoastră, colegii mei din România, experienţa instituţiei noastre. Nu vreau să dau nimănui impresia că noi ştim mai bine sau că aşa trebuie făcut”, a declarat prof. dr. Sorin Buga.

Transmisiunea video este adresată comunităţii medicale, astfel, vă invităm să urmăriţi briefingul susţinut de prof. dr. Sorin Buga după autentificarea în contul de pe platforma MedicHub.

Dacă nu aveţi cont pe www.medichub.ro, sunteţi invitaţi să vă faceţi unul gratuit aici.