Şcoala Doctorală a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a organizat conferinţele „Aula Magna”, în cadrul cărora a fost invitat prof. dr. emerit Mircea Cărtărescu.


La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc un eveniment special, dedicat comunităţii academice: conferinţa „Aula Magna” cu titlul „Rolul vindecător al literaturii”.

Conferinţa a fost susţinută de prof. dr. emerit Mircea Cărtărescu, o personalitate marcantă a literaturii române, la nivel naţional şi internaţional, se arată pe pagina de Facebook a Universităţii de Medicină şi Farmacia „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

„Cinci sute de oameni în sală şi încă două sute asistând online în alte amfiteatre la conferinţa pe care am ţinut-o la UMF Cluj (...) Am vorbit aproape două ore, au fost întrebări, am citit din «Theodoros». Am dat apoi autografe încă o oră. Le mulţumesc tuturor celor care au făcut conferinţa posibilă, ca şi minunatului public clujean”, a scris pe pagina sa de Facebook Mircea Cărtărescu.

Sursă foto: Facebook Mircea Cărtărescu


 



Pediatru