Compania Naţională de Investiţii a semnat contractul de proiectare şi execuţie a viitoarei secţii de Pneumologie şi Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, a anunţat conducerea Consiliului Judeţean Harghita.


Secţia de Pneumologie şi Boli Infecţioase va beneficia de o clădire nouă, structurată pe mai multe nivele, investiţia făcând parte dintr-un proiect mai amplu ce presupune poziţionarea tuturor secţiilor Spitalului Judeţean într-un singur loc, în vederea îmbunătăţirii şi dezvoltării calităţii serviciilor medicale, informează Agerpres.

„Secţia de Pneumologie şi Boli Infecţioase funcţionează la momentul actual într-o clădire veche, care face faţă cu greu necesităţilor şi standardelor actuale, pe o suprafaţă redusă şi care nu mai poate fi extinsă pe structura actuală”, se arată într-un comunicat de presă.

Durata de execuţie a obiectivului este de 36 de luni, iar obligaţia terminării lucrărilor branşamentelor la infrastructura tehnico-edilitară cade în sarcina Consiliului Judeţean Harghita.




ORL