Secţia Clinică Obstetrică Ginecologie I a Spitalului Judeţean Constanţa s-a redeschis, după circa şase ani în care a fost închisă pentru reabilitare. În tot acest timp, activitatea medicală a fost relocată.


Lucrările de modernizare, întrerupte în 2016, au fost continuate în toamna anului trecut, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 4,5 milioane de lei, fonduri de la Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean Constanţa, informează Agerpres.

Secţia Clinică Obstetrică Ginecologie I se află la etajul 7 al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, ocupă aproximativ 1.700 metri pătraţi şi are în componenţă 45 de paturi, distribuite în saloane cu două până la cinci locuri.

Potrivit lui Mihai Lupu, preşedintele CJ Constanţa, se are în vedere construirea unui nou spital judeţean.

„Nu ne vom opri aici cu investiţiile în zona de sănătate. Sperăm ca în cel mai scurt timp să se elaboreze hotărârea de Guvern care să permită transferul terenului aferent construirii unui nou spital judeţean. Atenţia noastră se concentrează pe identificarea surselor de finanţare şi atragerea reprezentanţilor mediului de afaceri, dispuşi să investească în acest obiectiv vital pentru această regiune”, a mai afirmat preşedintele CJ Constanţa.

Sursă foto: Facebook Consilul Judeţean Constanţa

 


Ginecologia (1)