Guvernul se reuneşte azi, 11 decembrie, în şedinţă, pe ordinea de zi se aflându-se analiza a două memorandumuri cu privire la organizarea concursurilor în vederea ocupării posturilor vacante din Sănătate.


Potrivit unui comunicat al Guvernului remis Agerpres, pe ordinea de zi a şedinţei de joi sunt incluse analize referitoare la două memorandumuri din domeniul Sănătăţii.

Este vorba de analiza referitoare la memorandumul cu tema „Aprobarea organizării concursurilor în vederea ocupării posturilor vacante/temporar vacante din cadrul unităţilor subordonate Ministerului Sănătăţii” şi analiza referitoare la memorandumul cu tema „Aprobarea sesiunii de organizare concursuri sau examene pentru ocuparea unor posturi vacante sau temporar vacante din sectorul sănătate şi asistenţă socială din cadrul instituţiilor publice locale care au depus cereri eligibile neaprobate în anul 2023”.

„Aşa cum am promis, deblocăm astăzi angajările pentru aproape 8.000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială! Astfel, toate spitalele importante care au deficit de medici, asistente şi infirmieri vor putea face rapid angajări”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.




Psihiatru (2)