Un nou serviciu inovativ de telemedicină va fi pus la dispoziţia rezidenţilor din cadrul celui mai mare cartier privat din Bucureşti, dar şi pentru ceilalţi locuitori ai Capitalei pentru a intra în contact cu medici de familie, medici pediatri sau medici infecţionişti, potrivit Agerpres.

„În plină criză medicală, Cosmopolis şi Concierge Medical by Intermedicas pun bazele unui nou serviciu inovativ de telemedicină. Astfel, fără să fie nevoiţi să îşi părăsească locuinţa, printr-un simplu apel telefonic la 021.222.13.70, rezidenţii celui mai mare cartier privat din Bucureşti şi ceilalţi locuitori ai Capitalei intră în contact telefonic direct cu un Concierge Doctor, care poate fi medic de familie, medic pediatru sau medic infecţionist. Ţinând cont de interesul tot mai ridicat pentru servicii medicale de calitate, hotline-ul răspunde rapid, sigur şi gratuit tuturor nevoilor medicale. Unii dintre cei mai buni medici din România îşi pun toată expertiza şi experienţa medicală la dispoziţie, indiferent că e vorba de o consultaţie, un sfat, un tratament sau o recomandare medicală”, se arată într-un comunicat de presă al dezvoltatorului imobiliar care deţine ansamblul rezidenţial Cosmopolis.

Serviciul medical este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 18.00, acces prioritar având rezidenţii Cosmopolis şi clienţii Intermedicas.

Cosmopolis, cel mai amplu proiect rezidenţial din România, va ajunge la finalul acestui an la peste 4.100 de locuinţe finalizate şi o comunitate de peste 10.000 de locuitori, în urma unor investiţii cumulate de peste 350 de milioane de euro, una dintre cele mai mari investiţii realizate într-un proiect imobiliar din România.

Cu o experienţă de aproximativ nouă ani pe piaţa serviciilor medicale, Intermedicas a dezvoltat în premieră în România serviciul Concierge Medical, răspunzând astfel nevoii cât mai acute a pacientului de a fi îndrumat şi de a i se oferi informaţia medicală integrată.