Un proiect de extindere şi dotare a ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în valoare de 12 milioane de lei va fi depus pentru finanţare din PNRR, de către Consiliul Judeţean Sălaj, în parteneriat cu unitatea medicală.


„În această lună au fost lansate mai multe ghiduri în cadrul PNRR - Sănătate, printre care şi cel dedicat ambulatoriilor de specialitate. Pentru a valorifica la maximum oportunităţile de finanţare apărute şi, implicit, pentru a creşte gradul de absorbţie al fondurilor europene, imediat ce se va deschide linia de finanţare, vom depune dosarul aferent proiectului de extindere şi dotare a Ambulatoriului de la SJU Zalău. Astfel, vom putea recupera banii cheltuiţi până acum din bugetul judeţului şi, de asemenea, să atragem fonduri nerambursabile pentru achiziţionarea tuturor dotărilor necesare funcţionării spaţiilor extinse”, precizează, într-o postare pe Facebook, Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele CJ Sălaj.

Investiţia de la Spitalul Judeţean prevede construcţia a două noi etaje pe corpul de clădire în care funcţionează Serviciul de Medicină Legală. Aici vor exista cabinete de endoscopie digestivă şi bronhoscopie, precum şi o sală de angiografie, toate dotate cu echipamente şi aparatură de ultimă generaţie.

Sursa foto: Consiliul Judeţean Sălaj/Facebook

 



Ginecologia (1)