Conducerea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a decis să suspende programul de vizite pentru secţiile de risc, începând cu 7 ianuarie, în contextul alertei epidemiologice generată de creşterea cazurilor de gripă.


Secţiile în care programul de vizite va fi suspendat sunt cele de Boli infecţioase, Pneumologie, Oncologie, Terapie Intensivă Coronariană, Pediatrie, Nou-Născuţi, Cronici şi ATI, au informat reprezentanţii unităţii medicale, citaţi de Agerpres.

La secţia ATI, medicul şef de secţie poate aproba accesul aparţinătorilor în cazurile critice ale bolnavilor, se precizează pe pagina oficială a spitalului.

Pentru restul secţiilor din spital va fi permis accesul unui singur vizitator la un pacient, timpul fiind limitat la maxim 15 minute, cu obligativitatea purtării echipamentului de protecţie, care va fi asigurat de către unitatea medicală.

Spitalul Municipal Hunedoara este unul dintre cele mai mari din judeţ, are 640 de paturi şi deserveşte circa 100.000 de locuitori din oraş şi din localităţile arondate.





Medic