Managerul Spitalului Clinic Căi Ferate Timişoara, dr. Stela Iurciuc, a sesizat Poliţia, fiindcă suspectează că în centrul de vaccinare din cadrul unităţii ar exista cazuri de imunizări fictive.


Managerul Spitalului Clinic CF a aflat recent că ar exista 6 situaţii de înregistrări în sistemul naţional ale unor persoane care nu s-au vaccinat în realitate, informează Agerpres.

„La Poliţia Municipiului Timişoara a fost depusă o sesizare cu privire la posibile certificate de vaccinare susceptibile a fi false. Poliţiştii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale care se impun”, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În urma unui anunţ anonim primit de managerul Stela Iurciuc, s-a iniţiat o anchetă internă, în urma căreia s-a decis notificarea şi predarea documentelor către Poliţia Timiş şi Secţia 3 Poliţie.

„Deocamdată, ar fi 6 fişe care ridică suspiciuni rezonabile cu privire la veridicitatea documentului. Fişele şi documentele aparţin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timişoara. S-a obţinut certificatul verde, dorim să vedem dacă este într-adevăr susţinut de vaccinarea efectivă, pentru că altfel o persoană care este vaccinată doar pe hârtie reprezintă un pericol de sănătate atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului CF Timişoara, Adela Filipescu.

 

Ginecologia (1)