În perioada 15 iulie-2 august 2024, Universitatea „McGill” din Montreal, cea mai prestigioasă universitate din Canada, organizează programul de vară destinat studenţilor internaţionali la medicină.


Tabăra de vară se adresează persoanelor care au cunoştinţe excelente de limba engleză, se arată pe site-ul Unviersităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. Programul oferă oportunităţi de învăţare a medicinei clinice după modelul canadian şi oferă educaţie medicală în cadrul unui program academic, practic şi de leadership în domeniul sănătăţii.

Programul din acest an va include prelegeri, ateliere de lucru, exerciţii de simulare, vizite la instituţii medicale, precum şi activităţi socio-culturale. Pe site-ul universităţii clujene poate fi accesată broşura evenimentului, care cuprinde un program preliminar pe durata a trei săptămâni.

Pentru a asigura o experienţă educaţională optimă, în program se pot înscrie doar 40 de studenţi, se precizează.

Anul acesta, procesul de aplicare şi recrutare se va desfăşura online, accesând site-ul oficial al evenimentului. După procesarea datelor, persoanele înscrise vor primi o confirmare pentru a finaliza înregistrarea.

„Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi site-ul universităţii canadiene şi reţelele de comunicare”, se adaugă.




Pediatru