Spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar - Arseni” au fost inundate, au informat reprezentanţii unităţii medicale.


Pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric, iar şase pacienţi au fost transferaţi la Spitalul „Sfântul Ioan”, informează Agerpres.

„În jurul orelor 21,20, în spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi în cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA s-a observat o infiltrare masivă de apă, din tavan. Consolele de oxigen şi gaze au fost inundate. Pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric. Pacienţii aflaţi în UPU (6 persoane) au fost transferaţi la «Sf. Ioan», iar celelalte urgenţe, cu excepţia Stemi, au fost redirecţionate. Împreună cu reprezentanţii Primăriei Sector 4 evaluăm din punct de vedere tehnic situaţia şi vom reveni cu informaţii”, se precizează.

La începutul lunii septembrie 2021, se inaugura noua UPU de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni, considerată cea mai modernă din România. Pentru acest obiectiv Primăria Sectorului 4 a investit 3,5 milioane de euro, iar dotările au costat 16.152.000 de lei, bani proveniţi de la Ministerul Sănătăţii şi din fonduri europene.

Sursă foto: YouTube

 



Psihiatru (2)