Lucrările inovative ale studenţilor, profesorilor şi cercetătorilor Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca au fost premiate în cadrul Salonului Internaţional al Cercetării Ştiinţifice, Inovării şi Inventicii Pro Invent.


Reprezentanţii USAMV au primit două medalii de aur, 14 diplome de excelenţă şi tot atâtea medalii Pro Invent. Salonul a fost găzduit de Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN), se arată pe pagina de Facebook a universităţii clujene.

Prof. dr. Dan C. Vodnar, prorector Cercetare - USAMV Cluj-Napoca, a fost recompensat cu o diplomă de excelenţă din partea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie şi Petrochimie – ICECHIM Bucureşti, iar universitatea a primit Premiul „Andrei Ripianu” din partea UTCN.

În competiţie au fost înscrise peste 350 de proiecte şi invenţii din variate domenii, se mai precizează.

„Felicitări studenţilor şi colegilor noştri de la Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor USAMV Cluj-Napoca şi Staţiunea de Cercetare Horticolă USAMV Cluj-Napoca, pentru munca depusă şi rezultate!”, se mai arată în postare.

 





Practica Veterinara