Ministerul Sănătăţii a prelungit termenul de ridicare, de la centrele de vaccinare, a tichetelor de masă, acordate persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă.


Printr-un Ordin al ministrului interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, termenul de ridicare s-a prelungit de la 60 de zile la 6 luni, se arată într-un comunicat.

„Măsura a fost luată pentru continuarea activităţii de vaccinare în condiţii optime, dar şi din cauza apariţiei unor întârzieri în livrarea tichetelor pentru populaţie”, se arată în comunicat.

În luna septembrie a.c.,  Ministerul Sănătăţii a stabilit metodologia de acordare a alocaţiei de hrană sub forma tichetelor de masă, persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Conform acesteia, persoanele care se vaccinează cu schema completă beneficiază de o alocaţie de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

În luna octombrie, ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziţia tichetelor de masă cu suma de 13, 8 milioane de lei.

 

Ginecologia (1)