Viaţa Medicală este alături de întregul personal medical din România în această perioadă şi doreşte să le transmită medicilor, farmaciştilor, asistenţilor şi infirmierilor un mesaj de recunoştinţă faţă de dedicarea cu care îşi tratează toţi pacienţii.

Indiferent că vorbim de personalul medical din prima linie sau de cei din cabinetele de medicină de familie, de medici civili sau militari, de farmacişti, de rezidenţi sau de studenţii care fac voluntariat, ei sunt eroii noştri de azi. Prin campania #DinRecunostinta, Viaţa Medicală doreşte să le mulţumească pentru că-şi exercită profesia cu conştiinţă şi demnitate.

Oricine doreşte să se alăture campaniei este invitat să posteze pe contul personal un scurt mesaj video sau o fotografie prin care le mulţumeşte medicilor, adăugând postării hashtagul #DinRecunostinta.

Viaţa Medicală va face tot posibilul ca mesajele să ajungă la personalul medical, asigurându-i astfel că nu sunt singuri în bătălia cu noul coronavirus, că oamenii obişnuiţi, dar şi personalităţile sunt alături de ei şi le mulţumesc.