84 zile rămase

Conferinţa Farmacist.ro

Aspecte moderne ale farmacoterapiei contemporane

  • Dată: 12 septembrie 2019

  • Locaţie: Hotel Internaţional, Iaşi

  • Specializare: Farmacie, Asistent de farmacie, Farmacie clinică

  • Curator: Societatea de Ştiinţe Farmaceutice din România şi Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti

Participă și tu

Informaţii organizatorice ale evenimentului

Ești doar la un click distanţă de a participa

Participă la eveniment

Icon taxă

50 lei

Taxă de participare

Icon puncte

8 puncte EFC

Puncte EMC

Locație eveniment

Cuvântul coordonatorului

Conferinţa ştiinţifică desfăşurată în cadrul programului Farmacist.ro îşi propune o abordare practică a diferitelor aspecte pe care farmacistul şi asistentul de farmacie le întâlneşte în activitatea de zi cu zi. Alegrea temelor ce vor fi prezentate de către lectori, s-a axat pe de o parte pe explozia de suplimente alimentare autorizate pentru uzul uman, iar pe de altă parte pe aspectele noi care vin să completeze profilul farmacologic şi toxicologic al medicamentelor administrate în asocieri sau la categorii speciale de populaţie.

Sperăm că temele alese sunt de interes pentru colegii practicieni iar sugestiile dumneavoastră privind subiectele ce vor fi abordate în viitor, ne vor fi de folos pentru realizarea unei colaborări eficiente între mediul academic şi farmacişti.

 

Cu deosebită consideraţie,

Coordonator ştiinţific de program

Prof. dr. Simona Negreş

 

Descrierea evenimentului

Manifestarea ştiinţifică Farmacist.ro va încerca să aducă în atenţia farmaciştilor subiecte practice, pe marginea cărora se pot realiza discuţii între lectori şi profesioniştii din farmacii.


Începând din anul 2018 programul conferinţei Farmacist.ro va fi structurat pe o singură zi cu două sesiuni de conferinţă.

Diplomele cu creditele aferente participării la conferintă vor fi eliberate la finalul fiecărei sesiuni. 


EVENIMENT CREDITAT CU PUNCTE EFC/ EMC*

*punctele EMC sunt acordate doar asistenţilor de farmacie.

Începând cu anul 2016, Conferintele Farmacist.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea de Ştiinţe Farmaceutice din România şi Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti. Evenimentul reprezintă o ocazie excelentă pentru farmacişti şi asistenţi de farmacie să se reîntâlnească, să împărtăşească experienţe comune relevante pentru activitatea lor zilnica şi să acumuleze informaţii de actualitate din domeniu.

Taxa de participare este de 50 lei. Aceasta se achită exclusiv la eveniment şi reprezintă plata aferentă creditării către Colegiul Farmaciştilor din România şi OAMGMAMR. Majorarea taxei de participare se datorează schimbărilor legislative în procesul de creditare