46 zile rămase

Forum Pediatru.ro

Interdisciplinaritate în pediatrie

 • Dată: 08 - 09 noiembrie 2019

 • Locaţie: Crowne Plaza, Bucureşti

 • Specializare: Pediatrie, Medicină de familie

 • Curator: Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului "Alessandrescu - Rusescu"

Participă și tu

Informaţii organizatorice ale evenimentului

Ești doar la un click distanţă de a participa

Participă la eveniment

Icon taxă

Preţ întreg: 300 lei
Preţ redus: 200 lei până la data de 14.10.2019

Taxă de participare

Icon puncte

Creditat cu puncte
EMC

Puncte EMC

Locație eveniment

Cuvântul coordonatorului

Avem onoarea şi plăcerea să vă invităm la cea de-a patra ediţie a Forumului Pediatru.Ro, cu tema ”Interdisciplinaritate în pediatrie”.

În condiţiile progreselor din diferitele domenii ale ştiinţelor medicale, îngrijirea de calitate a copilului impune colaborarea diferitelor subdomenii şi specialităţi pediatrice. Unele boli ale copilului necesită o abordare holistică, cu depăşirea graniţelor dintre diferitele specialităţi, din nevoia de a oferi un management integrat.

Evenimentul ştiinţific reprezintă o oportunitate pentru experţii diverselor specialităţi care participă la îngrijirea bolilor copilului să prezinte, pe baza dovezilor ştiinţifice, cele mai recente metode de diagnostic, tratament şi profilalaxie. Conferinţa reprezintă un forum pentru experţi să împărtăşească cunoştinţele lor, şi în acelaşi timp un prilej pentru discutarea unor controverse din domeniul pediatriei.

Vor susţine lucrări lideri de opinie din domeniul pediatriei generale, medicinei respiratorii pediatrice, nefrologiei pediatrice, hemato-onco-pediatriei, neurologiei pediatrice, psihiatriei pediatrice, geneticii, imunologiei şi a altor specialităţi care participă la îngrijirea medicală şi la menţinerea stării de sănătate a copilului.

Reprezentanţi ai industriei farmaceutice vor prezenta actualităţi din domeniul medicamentului.

Conferinţele şi dezbaterile se vor focaliza asupra progreselor actuale în domeniul  pediatriei, vor propune noi strategii de abordare şi vor pune accent pe problemele practicii curente.

Vă aşteptăm cu drag,

Echipa MedicHub

Descrierea evenimentului

Până pe 14 Octombrie 2019 puteti beneficia de o reducere cu 100 lei a taxei de participare la Forum Pediatru.ro. Astfel, în loc de 300 de lei cât este valoarea integrală a taxei de participare, veti achita doar 200 lei. Taxa de participare include un abonament anual digital (4 numere/an) la revista Pediatru.ro.


Medicii rezidenţi beneficiază de taxă redusă 50% pentru participarea la Forum!

Preţ
pînă la 14.10.2019

Preţ
după 14.10.2019

Link plată

100 lei

150 lei

Plăteşte online!


Taxa de participare la Forum Pediatru.ro include:

 • accesul la lucrările conferinţei;

 • accesul în zona expoziţională  

 • ecuson, mapa cu documentele/ materialele conferinţei

 • prânz, pauzele de cafea

 • certificat de participare cu credite EMC aferente participării la conferinţă*

 • un abonament format digital pentru un an la revista Pediatru.ro şi adeverinţa care atestă acordarea creditelelor EMC aferente abonamentului  

 * Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea certicatului de participare. Vor primi certificatul de participare doar medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.


Modalităţi de plată

Pentru a efectua plata taxei de participare sunt disponibile metode de plată variate:

 • plata online cu cardul

 • plata prin ordin de plata

 • plata la fata locului 

Pentru înregistrarea la eveniment şi informaţii despre metodele de efectuare a plăţii vă invităm să accesaţi butonul Înregistreaza-te de mai jos.
 


Dovada plăţii prin ordin de plată sau mandat postal se trimite pe adresa de e-mail evenimente@medichub.ro. Puteti utiliza această adresă de email şi în cazul în care aveti nevoie de informaţii suplimentare referitoare la Forum Pediatru.ro.

Pentru a efectua plata prin ordin de plată sau mandat postal, puteţi folosi următoarele coordonate:

MEDICHUB MEDIA, S.R.L.

Green Gate, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, et. 11, sector 5, cod poştal 050883, Bucureşti, CUI RO 16136719, J40/2001/2004
Cont RON IBAN: RO 73 RNCB 0617 1405 9512 0003 - BCR, sucursala 13 septembrie

Va asteptam cu drag la Forum Pediatru.ro,

Echipa MedicHub