Și, totuși, toamna nu ne privează de generozitatea sa, colorându-ne viața cu fructe roșii sau aurii și cu alte arome ale copilăriei. Și, de asemenea, cu zile neobișnuit de calde, cu ploi vijelioase, cu furtuni ieșite din tiparul obișnuit și cu semnele timpurii de iarnă.
Iar peste toate acestea, trezindu-ne  la realitatea cotidiană, suntem din nou  racordați la preocupările și grijile noastre profesionale, cu tot ce înseamnă medicament, reglementări și noutăți legislative, educație farmaceutică continuă, pacient, apropiate premieri pentru cei cu merite în activitate (Gala Farmaciștilor, ediția 2017), satisfacții și insatisfacții trăite în acest an, frustrări și așa mai departe...
Ajungem, astfel, să așteptăm, cu o nerăbdare cuantificabilă de către fiecare în parte, să vină un an nou, plin de speranțe și de mai bine.
Și, pentru că în acest parcurs am ajuns la ultimul număr al revistei din 2017, doresc să le mulțumesc colaboratorilor și cititorilor și să îndrept un gând bun către toți până la viitoarea întâlnire.

Prof. dr. farm. Victoria Hîrjău
Redactor șef