Dragi colegi,

În efortul nostru continuu de a vă prezenta noutăți medicale, am inclus în numărul prezent al revistei ORL.ro rezumatele lucrărilor care vor fi susținute la a VIII-a ediție a forumului ORL.ro.
Colectivul de organizare al simpozionului a ales ca temă a manifestării OTONEUROLOGIA, având în vedere desfășurarea forumului ORL.ro ca simpozion satelit al seminarului “Temporal Bone Surgery”, organizat de Open Medical Institute (OMI).
Participarea activă a tinerilor medici ORL din I.F.A.C.F.-O.R.L. “Prof. Dr. Dorin Hociotă” București la seminariile medicale organizate anual de Fundația Americano-Austriacă a fost foarte apreciată de profesorii prezenți, ceea ce a deschis oportunitatea acestei colaborări științifice internaționale.
Ca de obicei, am ales un subiect de graniță al specialității ORL, deoarece ne dorim să menținem un nivel ridicat de informare al specialității noastre, precum și pentru a avea un limbaj și protocoale comune de abordare între specialități medicale diferite, necesare rezolvării pacienților care adesea necesită mai multe consulturi interdisciplinare.
Cu deosebită încântare am înregistrat un număr mare de participanți și lectori, ceea ce ne permite să vă oferim împreună două zile intense, cu puține cuvinte din cauza timpului limitat, dar cu mesaj medical de înalt nivel.
Participarea dumneavoastră ne onorează și ne obligă în același timp să ne propunem un nivel ridicat al manifestărilor noastre anuale.
Vă așteptăm!

Conf. dr. Mădălina Georgescu
Redactor-şef