Motto: „The quality of a leaders is reflected in the standards they set for themselves.“
Ray Kroc

Dragi colegi,
Ne reîntâlnim după perioada vacanței de vară și vă întâmpinăm cu articole, sperăm interesante pentru voi, cazuri deosebite rezolvate excepțional de colegii noștri, tehnici inovative şi tratamente medicale și chirurgicale de înalt profesionalism, care ridică ștacheta practicii noastre.
Am ales CALITATEA ca temă a numărului 36 al revistei, inspiraţi de discursul maestrului Dan Puric, o adevărată încântare a minții și „ființei”, cu care am fost răsfățați la Congresul Societății Române de Rinologie și Conventus-ul Societăților Latine de ORL. Fiu de medici, maestrul ne-a readus aminte de frumusețea profesiei noastre, în care „exercițiul pentru desăvârșirea practică și activitatea de cercetare din laborator” trebuie completate cu pregătirea teoretică.
„Mergeți la congrese ca să vă desăvârșiți”, ne spunea Dan Puric, acolo unde prezentările de calitate se impun de la sine şi unde putem cunoaște oameni de calitate, care creează entuziasm în jurul lor și lângă care apar colectivități. Acesta este un model de gândire care trebuie să ne conducă în evoluția noastră profesională.
Lecturați, așadar, revista ORL.ro, unde încercăm să vă aducem articole de calitate. 

Conf. dr. Mădălina Georgescu
Redactor-şef