Cea de-a X-a ediţie a Simpozionului de Studii Clinice Synevo aduce la Bucureşti, în 9 noiembrie, 600 de profesionişti din domeniul cercetării. Publicul va urmări subiecte de ultimă oră, prezentate de 18 specialişti din 10 ţări, precum Elveţia, Polonia, Marea Britanie, Germania sau Canada.

Simpozionul de Studii Clince Synevo a fost deja aprobat spre publicare pe Info MedTech, portalul european ce promovează iniţiativele din domeniul eticii şi conformităţii medicale.

La 10 ani de la debut, evenimentul va aduce împreună medici investigatori, chimişti, biochimişti, biologi din organizaţii de monitorizare a studiilor clinice (CROs), din companii farmaceutice sponsor şi companii cu activităţi conexe domeniului de cercetare medicală. Evenimentul va fi structurat în 4 secţiuni:

- Sesiunea pentru firmele de cercetare clinică şi cele farmaceutice

- Sesiunea privind rolul analizele de laborator în cercetarea clinică

- Sesiunea destinată ultimelor noutăţi de investigare în studiile clinice pentru oncologie

- Dezbaterea „Procesul de autorizare şi aprobare a proiectelor de cercetare în Europa Centrală şi de Est”.

Evenimentul este organizat de Synevo Central Labs, reţeaua cu cea mai mare şi rapidă dezvoltare în Europa Centrală şi de Est, care oferă sprijin industriei farmaceutice şi de biotehnologie în dezvoltarea studiilor clinice. Synevo Central Labs reprezintă divizia de cercetare clinică a Grupului Medicover, companie cu capital suedez, listată la Nasdaq din 2017.

Mai multe detalii despre eveniment şi înscriere, găsiţi aici.